Home

Verni Management is een onafhankelijk advies bureau dat al meer dan 15 jaar ondernemende ervaring heeft in adviseren van nationale en internationale bedrijven op het gebied van fusies & overnames alsmede herstructureringsvraagstukken. De naam vindt haar oorsprong in het frans en betekent 'glans geven'. Waar organisaties in een moeilijkere fase zitten en matheid uitstralen, geeft Verni Management het bedrijf haar oorspronkelijk 'glans terug'.

Verni Management begint daar waar accountants & financiële instellingen ophouden. Bij Verni Management wordt teruggegrepen op concrete ondernemingservaring en aan de lijve ondervonden bedrijfssituaties die niet in het boekje staan, maar wel het verschil uitmaken tussen succes en falen. Verni Management begrijpt haar ondernemende klanten, directies en DGA's daarom beter als geen ander.

Lees meer.

 
 

 
Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan als zelfstandige ondernemer in het 'opstarten en overnemen' van organisaties (grote, middelgroot of klein), zowel in Duitsland, Nederland als in Oost-Europa, richt ik mij de laatste jaren met Verni Management op complete (internationale) fusie & overname trajecten.
Verni betekent "glans geven aan" en of het nu gaat over het adviseren van bedrijven dan wel over het begeleiden van komplete overname trajecten, ons team zorgt ervoor dat het resultaat u zal "toeschijnen"!
Verni Management, specialisten in het teruggeven van de "natuurlijke glans" aan organisaties. Wij zijn u graag van dienst.
 
Met hartelijke groet,

 

Drs F. (Frank) Verhage (MBA)